Bazë për shëndetin e çdonjërit është vizita e përgjithshme te mjeku, gjatë të cilës diagnostifikohen shkatërrimet e mundshme të shëndetit.

Ordinanca për medicinë të përgjithme në POLIKLINIKËN ALTEA disponon me ekipe të përkushtuara medicinale, pajisja e nevojshme ju qëndron në dispozicion të gjithë pacientëve amë gjatë 24 orëve, ndërsa të gjithë pacientët jo amë janë të mirëseardhur nga ora 07:00-21:00.

Në ordinancën për medicinë të përgjithshme për nevojat e pacientëve, qëndrojmë në dispozicion për shërbime, konsultime dhe vizita në pjesën e kujdesit shëndetësor primar. Në interes të pacientëve kemi vendosur në dispozicion edhe Bioptron për rrezatim lokal të trupit, inhalues Nebulizer për terapi të inhalimit, mundësojmë terapi me injeksione në kushte të kontrolluara për sigurinë e pacientëve etj.

T’i parandalojmë shkatërrimet serioze të shëndetit me vizita të regullta te mjeku!

SEPSE SHËNDETI ËSHTË MË I RËNDËSISHËM!

Shërbime

  • matje të shtypjes së gjakut
  • vizitë EKG me teknologji digjitale
  • lidhje të plagëve
  • terapi lokale të trupit
  • matjen e kapacitetit të
    mushkërive me pikflometër
  • otoskopi
  • kontrollë të abdomenit
  • vizita neurologjike